katt

Dessa allergier kan behandlas med goda resultat med Bicom Bioresonans

Födoämnesallergi eller matallergi
Födoämnesallergi, dvs överkänslighet mot födoämnen gäller vanligen mjölk, vete, nötter och skaldjur. Symtomen visar sig ofta i mage och tarm såsom lös mage, gaser, diarré, förstoppning, mm. Det är också vanligt att man får problem med eksem vid födoämnesallergi.

Gluten, glutenintolerans, celiaki
Gluten är en proteinform som finns i vete, råg och korn. Glutenintolerans innebär en reaktion när man äter något som innehåller gluten. Kroppen tillverkar antikroppar och en inflammationsprocess kan uppstå i tarmen.
En del personer reagerar på gluten och en del på själva vetemjölet men inte specifikt på gluten. Bägge former av överkänslighet kan behandlas med goda resultat med Bicom bioresonansterapi.

Kvalsterallergi
Vanliga symtom vid kvalsterallergi är rinnande snuva, nästäppa, nysningar, ögonirritationer och astma.
Kvalsterallergi kan också påverka huden. Ibland får vi behandla patienter med eksem för kvalsterallergi för att besvären skall upphöra. Det kan t ex vara fallet om man har eksem där ett klädesplagg sitter åt.

Mjölkallergi
Mjölkallergi – överkänslighet mot mjölk och mjölkprodukter kan bero på att man inte tål mjölkprotein eller mjölksocker (laktos) eller att det fattas ett enzym i magsäcken (laktas) som bryter ner mjölksockret.
Om laktosen inte bryts ner börjar den istället jäsa av bakterier i tjocktarmen. Du kan uppleva det som gaser, diarré, uppkördhet, buller, körningar och koliksmärtor.
De som har överkänslighet mot mjölkprotein har som regel de värsta besvären.
Bägge former av mjölkallergi – laktos/mjölksocker och mjölkprotein – kan behandlas med goda resultat med bioresonansterapi.

Pälsdjursallergi
Typiska symtom på pälsdjursallergi är snuva, nästäppa, nysningar, besvär med ögonen (kliar, rinner), eksem och astma.

Pollenallergi
Pollenallergi innebär att kroppens immunförsvar reagerar mot pollen från växter, träd, gräs, blommor och buskar.
Vanliga symtom vid pollenallergi är snuva, nysningar, irritationer i ögon, astma och nästäppa.